top of page

Help Center

OM OS

Lidt bedre, er bedre.

Det er vores højeste ambition, at gøre tingene lidt bedre. Konstant at udfordre os selv er kernen i vores forretning. Det er derfor vores produkter er lidt nemmere og lidt mere effektive at arbejde med. Og det er derfor, at vores garantiordninger er helt uden det med småt.

Det er kort sagt vores stræben efter perfektion der gør, at vi er sikre på, at vi også fremover kan tilbyde vores kunder lidt bedre løsninger.


Hvorfor ikke bare vælge den inddækning, der er lidt lettere at montere?

Se nu vores patenterede SabetoFLEX løsning. Det handler helt enkelt om, at SabetoFLEX er lidt lettere, at montere. At den kan bruges over alt. Og at kvaliteten er lidt bedre end andre gode løsninger på markedet. For det er det, som vores forretning handler om. At gøre tingene lidt bedre.


Og hvorfor ikke bare vælge et tag, der også er lidt bedre for næste generation?

Et Rephanoltag er udviklet til at holde mindst 30 år - uden vedligeholdelse

Uanset om du vælger at lægge grønt tag eller om taget skal ligge frit. Men netop fordi Rephanol holder lidt længere end andre gode produkter, er det væsentligt at fokusere på miljøet. For hvem ønsker, at næste generation skal slås med konsekvenserne af vores beslutninger?

Her er ingen afvaskninger af giftstoffer, blødgøre, halogener, ingen forurening af grundvandet og i produktionen genanvendes alle affaldsmaterialer.

Så mon ikke kommende generationer også bliver lidt gladere, når du vælger en Rephanol løsning?

GARANTI

Der ydes 10 års garanti på produktet Rhepanol fra FDT.


Ved montering af en af Easy FLEX Roofings godkendte og certificerede montører, der har deltaget i monteringskurserne efter anvisningsmønstret og forskrifter fra FDT og Easy FLEX Roofing, ydes 15 års garanti.

KONTAKT

Easy FLEX Roofing ApS

Hesthøjvej 13, DK-7870 Roslev

info@easyflexroofing.dk

Tlf: +45 7022 5004

Ordre mail: salg@easyflexroofing.dk

Teknisk: tekniskservice@easyflexroofing.dk

Kasper Holgersen

Sales Manager

M: +45 2177 3988

kasper@easyflexroofing.dk

Lisa Høgaard Dorf

Salgskonsulent Vest

M: +45 2087 2644

lisa@easyflexroofing.dk

Kicki Krogh Larsen

Salgskonsulent Øst

M: +45 2892 9949

kicki@easyflexroofing.dk

Which countries do you ship to?

This is your FAQ Answer. Make sure your writing is clear and concise. It’s a good idea to review what you’ve written and ask yourself the following - if this was my first time visiting the site, would I fully understand this answer? Then revise or expand as necessary. Consider adding a photo or video as a visual tool or for extra impact.

bottom of page