top of page
Rhepanol FK.JPG

RHEPANOL® FK
DEN BEDSTE LØSNING TIL TÆTNING AF FLADE TAGE

EASY FLEX ROOFING

Over 220 millioner kvadratmeter er allerede blevet lagt, og mange flere vil blive det i fremtiden. Den enestående tagmembran Rhepanol fk er specielt udviklet til at modstå klimaforandringer, derfor ideel til nyt tag og renoveringsprojekter. Rhepanol fk er blevet testet imod ekstrem kulde, haglstorm, ild og UV-stråling.  Rhepanol har i 75 år været anvendt som tagmembran, så du vil kunne forvente en lang levetid på dit Rhepanol fk-tag uden at skulle bekymre dig om vedligholdelse.

Easy FLEX Roofing Features

Unbeatable Quality

Roofers at Work

MILJØVENLIGT

Rhepanol viser at man ikke behøver, at gå på kompromis med kvaliteten for at få høj miljømæssig værdi. Den ekstremt lange leve-tid på mere end 30 år, bidrager væsentligt til de fremragende resultater i livs cyklus vurderingen.


Alle materialer der indgår i Rhepanol er blevet testet og har ingen påvirkning på miljøet, igennem hele dets levetid.

LET GENBRUGELIGT

Alle affaldsmaterialer fra produktionsproces-sen bliver indsamlet separat, og derefter gen-anvendt til produktion. Den samlede energi-balance er derfor meget positiv.


Bortskaffelse og genbrug af Rhepanol er på ingen måde skadeligt for miljøet. Materialet kan let genbruges til produktion af andre produkter.

Roofers at Work
Roofer at Work

INGEN VEDLIGEHOLDELSE

Rhepanol er langtidstestet, og vil ikke kræve nogen form for vedligeholdelse.


Rhepanol er testet i 30 år, hvor efter man ikke kunne se nogen forandringer og det levede stadig op til kravene for et nyt tag.

Dette skyldes Rhepanols naturlige beskyt-telse overfor miljøet og naturlig ældning.


Derfor egner Rhepanol sig så godt til både nyt tag og renoveringsprojekter.

TÅLER EKSTREM KULDE

Rhepanol giver aldrig op! Rhepanol er testet imod eksteme vejrforhold.


Rhepanol er blevet testet i kulde ned til -60˚C, hvor den stadig er flexibel og til at arbejde med uden der vil forkomme revner. Derudover er Rhepanol fk testet imod hagl-storm, hvilket heller ikke var noget problem. Jf. DIN 13583.

Roof Tiles
House

UV OG VARME RESISTENT

Rhepanol er testet imod varme.


Rhepanol fk er resistent overfor atmosfæriske påvirkninger og -stoffer. For eksempel UV-stråler og industriel opvarmning og udstød-ningsgasser. 


Rhepanol fk er også resistent overfor gnister og strålevarme i hht. DIN 4102 og DIN EN 1187 certificering i følge officiel test. Klasse B2 og klasse E.

TYSK KVALITET

Rhepnaol ligger sig til den stolte tyske kvalit-et.


75 års erfaring taler for sig selv. 250 millioner kvadratmeter er allerede blevet lagt verden over, og kvaliteten er stadig i top! 30 års test viser ingen anmærkninger, så du kan forvente et problemfrit tag der holder!


Perfekt til nyt tag og renoveringsprojekter.

Brown Roof
bottom of page